Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 05:27
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 апреля 2012, 14:08

На Житомирщині в розпалі - весняна посадка лісу

З настанням сприятливих погодних умов лісівники області взялися до весняної посадки лісу. Нагадаємо, що цьогоріч площа лісів області збільшиться на 5,2 гектара.

На сьогодні вже заліснено понад 50 відсотків площ, відведених під лісові культури. Найкращим є цей показник у Білокоровицьких лісівників – вони вже виконали 90 відсотків від запланованого.

В рамках всеукраїнської акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» лісівники не обмежуються лише посадкою лісу, до якої залучають учнівську та студентську молодь, представників органів влади, громадських організацій та засобів масової інформації. В ході місячника вони прибирають ліси від сміття, ліквідовують стихійні сміттєзвалища в лісових масивах, упорядковують береги лісових водойм, будують рекреаційні майданчики.

Немало уваги буде приділено і впорядкуванню територій біля адміністративних будівель підприємств. В лісгоспах, лісництвах, біля деревообробних цехів та автоколон висадять дерева і вічнозелені кущі.

Багато цікавих заходів чекає на дітлахів: для них організовуються конкурси, екскурсії, перегляди кінофільмів та зустрічі з цікавими людьми.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...