Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 04:06
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 апреля 2012, 09:08

У Житомирі - жахлива смерть

3 березня у Житомирі у двокімнатній квартирі на 4 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку сталася пожежа. Їдкий дим, що виходив з-під дверей оселі, відчули сусіди і відразу ж викликали вогнеборців.

Потрапивши до сильно задимленого помешкання, де творився повний безлад, рятувальники виявили нерухоме, дуже худорляве тіло 48-річного співмешканця власниці квартири. Коли чоловіка винесли на свіже повітря, він ще подавав ознаки життя. Його передали прибулим за викликом медикам швидкої допомоги. Проте далося взнаки сильне отруєння продуктами горіння, і повернути чоловіка до життя не вдалося. У ході розслідування стало відомо, що загиблий вів асоціальний спосіб життя, зловживав алкогольними напоями.

Через необережність під час куріння загорілися на кухні речі та сміття, якими була переповнена уся оселя. У задимленій кімнаті він пролежав непритомним понад дві години.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...