Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 17:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 апреля 2012, 14:34

Вихованці Радомишльської школи-інтернату разом із шефами-міліонерами висадили молодий сад. Відео

Вихованці Радомишльської школи-інтернату разом із шефами-міліонерами висадили молодий сад. А ще впорядкували територію свого навчального закладу.

Вихованці Радомишльської школи-інтернату разом із шефами озброївшись лопатами та відрами завзято працювали в саду. Дерева саджали в залежності від особливості кожного виду та сорту.

Діти, відчуваючи важливість справи, по дорослому серйозно і відповідально допомагали шефам дослухаючись до порад в подальшому догляді за садженцями.

Микола Будзинський – перший заступник начальника УМВС України в Житомирській області
«Завжди з радістю приїжджаєм у цей навчальний заклад, сьогодні ми наладили спортивну площадку з задоволенням приїжджаєм сюди, відвідуємо учнів і не тільки сьогодні а й щомісяця, в день їх іменинника.»
Незважаючи на примхливу весняну роботу настрій у всіх був бадьорий та заповзятий.

Іван - вихованець школи-інтернату
«Воду носив, дерева допомагав саджати.»
Діти з шефами впорядкували і спортивний майданчик, оновили загорожу, відремонтували та встановили нові лавки, подбали і про належне покриття для поля. За словами директора школи Надія Предко працівники органів внутрішніх справ є добрими друзями та помічниками дітей у багатьох справах. А відтак, ті завжди їх чекають та радіють зустрічам.

Надія Предко - директор школи-інтернат
«Висадили 30 фруктових дерев , висадили нові дерева, оновили сад, якого маємо гектар разом з шефами полагодили огорожу, обкопали дерева і все це з задоволенням бо біля них були шефи, яких вони дуже люблять.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...