Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 03:56
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 апреля 2012, 11:46

У Житомирі молодь прямо в центрі міста «влаштувала» собі соціальне житло. Відео

Вчора у Житомирі молодь «Фронту Змін» вийшла на акцію під гаслом «Хочеш змін – вставай і дій!». Цією акцією молодь заявила про формування Житомирського осередку «Вставай» в рамках Всеукраїнської молодіжної кампанії. На Житомирщині кампанія об’єднала своєю ідеєю молодих фронтовиків, активістів з «Батьківщини» та «Свободи».

Під час акції молоді люди висловили своє обурення байдужістю влади до молоді та систематичним невиконанням чинними керманичами держави своїх обіцянок. Молодь Житомирщини вирішила об’єднати свої зусилля у вимогах до влади виконати задеклароване перед виборами, а саме: створити умови для придбання молодими родинами соціального житла, надавати молоді перше робоче місце, забезпечити високий рівень освіти та її доступність, гарантувати молоді права та свободи. До молодих активістів приєднувались випадкові перехожі. Свій план дій на найближчий час учасники акції скріпили Резолюцією про формування Житомирського осередку «Вставай», який діятиме в рамках Всеукраїнської молодіжної кампанії «Вставай».

ВІДЕО

За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...