Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 06:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 июля 2011, 13:25

У Житомирі проведено місячник з дотримань правил безпеки на воді

За мету проведення місячника ставилося - підвищити свідомість мешканців міста за збереження
На виконання розпорядження міського голови з 15 червня по 15 липня 2011 року в місті проведено місячник з дотримання правил безпеки на воді.

За мету проведення місячника ставилося - підвищити свідомість мешканців міста за збереження життя та здоров'я під час літнього відпочинку на воді.

Під час купального сезону проведення місячника є досить актуальним, так як на цей період приходиться найбільша кількість загиблих на водних об'єктах. На сьогоднішній день у водоймищах міста вже загинуло 4 чоловіка. Слід зазначити, що всі вони загинули у невизначених та необладнаних для купання місцях.

У ході місячника управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради проведено ряд організаційних заходів, направлених на доведення до населення основних правил поведінки на воді, необхідності їх суворого дотримання. В місцях відпочинку та купання розміщувались друковані матеріали з правил безпечного поводження на водних об'єктах.

Робота серед дітей проводилась в літніх таборах відпочинку, шкільних літніх таборах та дошкільних навчальних закладах..

Також протягом місячника проводились рейдові перевірки по дотриманню заходів безпеки громадянами при користуванні човнами та водними велосипедами на човнових станціях (пунктах прокату) міста. Здійснювались комісійні перевірки водних об'єктів, які не визначені, як місця масового купання. Під час перевірок серед відпочиваючих проводилась роз'яснювальна робота та вживались до порушників заходи з залученням працівників підрозділу муніципальної міліції.

Результатом роботи під час проведення місячника є той факт, що жодна людина протягом місяця не загинула на водоймищах міста.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення звертає увагу мешканців міста на необхідність проводити відпочинок на воді тільки на території міського пляжу. З метою запобігання нещасних випадків на водних об'єктах міста суворо дотримуватись правил поведінки на
воді.


Начальник управління з питань НС та ЦЗН міської ради М.В. Дідківський


0412.in.ua
Погода, Новости, загрузка...