Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 10:30
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 апреля 2012, 22:18

Гучне вбивство: Мати п’ятьох дітей з Житомирщини зарубала свого коханця...

Гучне вбивство: Мати п’ятьох дітей з Житомирщини зарубала свого коханця...
Цей жорстокий злочин було скоєно ще на початку осені, але зловмисниця та свідки кровопролиття так майстерно замели сліди, що правда сплила лише за півроку. Та це не завадило правоохоронцям швидко розкрити вбивство і затримати підозрювану.

Як повідомляють правоохоронці, потерпілий разом із затриманою були не тільки земляками, а практично родичами, адже чоловік хрестив одну із п’ятьох її дітей. Кілька років тому багатодітне сімейство вирішило переїхати із сусідньої Житомирської області в одне із сіл Полонського району. Через деякий час чоловік покинув жінку з дітьми та подався у Київ на заробітки, та довго багатодітна матір не сумувала — до неї приїхав люблячий кум, залишивши вдома дружину із малолітньою дитиною.

Через півроку додому повернувся господар, і деякий час жінка жила з двома чоловіками, що стало притчею на селі. Щоб уникнути подальших пересудів, третьому таки довелося ступитися. Та він не повернувся додому, до дитини, а напросився у прийми до самотнього чоловіка, який мешкав неподалік. Там і зібралися куми одного вечора за святковим столом. Під час вечері на ґрунті ревнощів між недавніми суперниками виник конфлікт, який переріс у бійку. Щоб захистити свого цивільного чоловіка, жінка взялася за сокиру і вдарила кума по голові, проломивши йому череп… Від такої серйозної травми чоловік помер на місці.

Подружжя вирішило не викликати ні «швидкої», ні міліції — вони погрузили тіло на рядно, винесли за 300 метрів від будинку і скинули в зрошувальний канал, притрусивши його соломою. Більше того, вони проявили певну «винахідливість» і розмістили тіло чоловіка таким чином, щоб здавалось, ніби він йшов із лісу.

А через три дні від багатодітного сімейства і слід простиг. Вони зібрали усі свої скромні пожитки і вирушили на малу батьківщину. Усе це сталося на початку осені, а у березні на тіло чоловіка натрапила одна із жительок села, яка вигнала на випас корову.

Жінка одразу ж повідомила про свою знахідку до Полонського райвідділу міліції. Встановити перебіг подій того вечора вдалося завдяки свідченням власника будинку, в якому сталося вбивство, а для затримання зловмисниці правоохоронцям довелося виїхати на Житомирщину.

Наразі 33-річна жінка перебуває під вартою. Стосовно неї порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Слідство у справі триває. Також вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності свідків убивства за ст. 396 «Приховування злочину» Кримінального кодексу України, яка передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...