Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 10:09
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 апреля 2012, 23:31

Як у Житомирі обирали королеву медсестринства. Відео

Свою королеву обрали у Житомирському інституті медсестринства. Десять студенток демонстрували власну красу, граційність, вишуканість та таланти. Як виявилося, серед майбутніх мед працівниць є і співачки, і перукарки, і навіть танцюристки. Останні приготування завершено. За лаштунками дівчата вже не хвилюються, а з нетерпінням очікують початку конкурсу краси.

Учасниця під номером сім Яна Дяченко каже, до цього змагання красунь готувалася із задоволенням.

Яна Дяченко учасниця конкурсу
«Я навчаюся в Житомирському інституті медсестринства на факультеті сестринська справа …підготовка тривала і всім нам важко, кожного дня дівчата тренувалася і результат побачите самі. Знаєте всі виходи дуже гарні і всі достойні поваги.»

Ірина Кочук- Охман голова профкому студентів Житомирського інституту медсестринства
Спонсором виходу дівчат у вечірніх сукнях та верхньому одязі стала відомий дизайнер-модельєр Ольга Беліца. Яка 13 років є модним експертом не лише у Житомирі, а і в інших містах України.

Королевою Житомирського інституту медсестринства стала учасниця під номером один – Вероніка Івасенко, першою віце-королевою учасниця під номером чотири Олександра Куліна, а другою віце-королевою Олена Борисенко, учасниця під номером п’ять. Всі учасниці отрималі цінні подарунки, а переможниці – золоті прикраси.


За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...