Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 апреля 2012, 14:34

У Житомирі молодик намагався винести з супермаркету коштовну текілу

КРИМІНАЛ ЖИТОМИР У Житомирі працівники Державної служби охорони затримали молодика, який намагався винести із супермаркету пляшку алкогольного напою іноземного виробництва.

Днями на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Житомирській області надійшов сигнал «Тривога» з приміщення одного із супермаркетів обласного центру. На виклик одразу відреагував черговий наряд групи затримання.

Прибувши на місце події, правоохоронці з’ясували, що тривожною кнопкою скористалися працівники магазину після того, як зафіксували камерою відеоспостереження підозрілого молодика, котрий, узявши з полиці пляшку текіли вартістю понад 200 гривень, намагався пронести її через касу, попередньо сховавши під курточку.

Проте із супермаркету молодик з викраденою пляшкою так і не вийшов. Його було затримано правоохоронцями. Під час проведення поверхневого огляду у затриманого вилучили злощасну крадену текілу.

Затриманим виявився 20-річний житомирянин. Наразі йому загрожує кримінальна справа за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...