Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:32
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 апреля 2012, 16:21

У Житомирі триває робота по обстеженню громадських туалетів

НОВИНИ ЖИТОМИРА - У місті Житомирі відповідно до доручення заступника міського голови Миколи Боровця створена робоча група по обстеженню туалетів, визначенню їх технічного стану та доступності до них громадян міста. До неї увійшли представники санітарно-епідеміологічної станції, працівники комунального управління міської ради та КП «Інспекція з благоустрою», представники громадських організацій.

«Вже обстежено район Корбутовки та Польової. Головною метою є обстеження всіх туалетів міста, створення їх реєстру та виготовлення інформаційних табличок «Туалет громадського користування», - зазначив заступник начальника комунального господарства міської ради Віталій Шевчук.

На разі гарним прикладом відновлення громадського туалету є туалет за Свято-Преображенським Собором, функціонування якого забезпечено за кошти Свято-Преображенського Собору та за підтримки міської влади. Користування громадським туалетом є безкоштовним. Підтримання належного санітарного стану туалету також забезпечується представниками Кафедрального Собору.

Міська рада закликає громадян підтримати ініціативу робочої групи та підтримувати громадські місця в чистоті.

Робоча група до 27 квітня 2012 року повинна провести візуальне обстеження існуючих надвірних прибудинкових туалетів, туалетів, розташованих у закладах комунальної, державної власності, підприємствах торгівлі та проаналізувати стан туалетів та їх доступність для громадян.

З пропозиціями щодо роботи групи звертатися за тел.: 37-50-34.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...