Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:08
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 апреля 2012, 11:13

На Житомирщині крадії зазіхнули на церковну касу

Напередодні Великодня до села Потіївка, Радомишльського району, Житомирської області під’їхав автомобіль «Опель», на якому київський водій привіз п’ятьох жінок. Гості почали розпитувати місцеве населення, де проживає скарбник місцевого приходу, бо, мовляв, хочуть придбати до православного свята певне церковне приладдя. Люди показали на будинок церковного скарбника-жінки. Візитери з нею зустрілися, обступили та почали спілкуватися, розповідаючи про те, що вони хочуть придбати. І скарбник не помітила, як одна з жінок пробралась до житла, де почала, як потім виявилося, нишпорити, шукаючи кошти.

Лише після того, як компанія, нічого не купивши, поїхала, жінка виявила, що церковна каса, яку вона, здавалося б, надійно заховала, зникла. Бідолашна жінка терміново зателефонувала до настоятеля Свято-Покровського храму села Потіївка і повідомила про крадіжку.

Настоятель храму одразу ж зв’язався з начальником відділу ДАІ Черняхівського РВ майором міліції Віктором Волинцем і розповів про те, що сталося. Той надав інформацію про підозрюваних колег у Радомишлі та Малині, щоб перекрили дороги одразу всіх трьох районів.

І буквально за лічені хвилини автомобіль «Опель» зі всіма його пасажирами було зупинено та доставлено до Малинського міськвідділу міліції.

Спочатку затримані говорили, що вони тут ні до чого, бо самі приїхали з м. Харкова, торгують різними побутовими речами і просто хотіли придбати щось до Пасхи. Але яскравим доказом їхнього блюзнірства стала знайдена у жінок церковна каса, до якої прихожани приносили по одній та дві гривні.
Настоятель храму подякував правоохоронцям і особисто інспектору відділу ДАІ Малинського міськвідділу прапорщику міліції Віктору Норіку за оперативне розкриття крадіжки.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...