Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:02
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 апреля 2012, 11:46

У Житомирі «Київстар» впорядкував сквер Магнолій. Відео


У Житомирі впорядкували сквер Магнолій «Київстар». Два роки тому волонтери компанії облаштували на Новому Бульварі сквер Магнолій, цього річ київстарівці прибрали його, оновили лави та підживили дерева. Такий подарунок сподобається містянам, які облюбували собі це місце відпочинку.
Два роки тому у цьому сквері компанія «Київстар» висадила 18 магнолій та встановила лави для відпочинку.

З часом вісім рідкісних дерев безслідно зникли, а кілька лав постраждали від вандалізму. Тож працівники компанії прийшли аби підживити квітучі дерева спеціальними добривами та привести до ладу лави у сквері.

Наталія Дадіверіна – менеджер із зв’язків з громадськістю Київського філіалу «Київстар»
«Деякі лавки були поломані, ми їх замінили на нові. Старі відшліфували, зараз будемо покривати другим шаром лаку. »
Як правильно доглядати за цими деревами волонтерам показувала працівниця міського «Зеленбуду». А заступник начальника управління комунального господарства Віталій Шевчук від імені міського голови подякував ініціаторам акції.

Віталій Шевчук - А заступник начальника управління комунального господарства
«Хочеться подякувати компанії «Київстар» за цю акцію і хотілося б просити наших підприємців, наші приватні структури проводити аналогічні акції, бо це дуже допомагає комунальному господарству і місту Житомиру.»

Саджанець магнолії коштує близько двох тисяч гривень, і щоб на місці вкрадених дерев посадили нові, які радували б око житомирян, - доведеться віднайти чималі кошти. Організатори акції щиро вірять, що дерева зі скверу перестануть зникати.

Наталія Дадіверіна – менеджер із зв’язків з громадськістю Київського філіалу «Київстар»
«Кожна така акція робиться з думкою про рідне місто. В такий спосіб ми хочемо поділитися любов’ю до рідного міста, до наших городян з якими ми зустрічаємося, працюємо»

З думкою про Україну та наше рідне місто кожен із нас може внести свою посильну лепту у тому числі – зберегти Житомирський сквер Магнолій.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...