Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 03:10
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 апреля 2012, 12:11

Житомир: Квіткова галявина в ЖДУ. Відео

Вже вкотре у дворі Житомирського державного університету ім.І.Франка розкинувся барвистий килим тюльпанів. Ідея створити таку квіткову галявину виникла у викладачів і студентів соціально-психологічного факультету кілька років тому, тоді вони висадили 2 тисячі тюльпанів. Сьогодні око милують майже 5 тисяч яскравих квіток.

"Тюльпан рівний троянді ..." - так писав Омар Хайям про тюльпани, і ці слова зовсім не є перебільшенням.

Сліпуче яскрава, гарна квітка, що вкриває червоним шовком пелюсток землю, справляє незабутнє враження одного з чудес природи. Просторі степи Центральної Азії - батьківщина диких тюльпанів. Це знак настання весни, яка приходить навіть на сухі степові ландшафти. Вони є символом життя і родючості.

Олександр Музикадекан соціально психологічного факультету ЖДУ ім І.Франка “У мене тюльпани асоціюютьсяіз службою в армії...”
Для того, щоб уявити як виглядає барвистий килим з тюльпанів житомирянам у ці дні варто відвідати Житомирський державний університет ім.І.Франка. Там викладачі і студенти соціально-психологічного факультету створили справжнє тюльпанове поле і вже кілька років ці чудові квіти сповіщають про прихід весни.

Олександр Музика — декан соціально психологічного факультету ЖДУ ім І.Франка “Я щороку боюся, що вони не розцвітуть..”
Тюльпани недарма набули такої популярності, За розмаїттям барв і форм ці квіти, мабуть, не мають собі рівних. А ще вони не надто вибагливі і ростуть навіть на бідних грунтах.

Олександр Музика — декан соціально психологічного факультету ЖДУ ім І.Франка “ У нас є й троянди і й інші квіти, але тюльпани найкраще ебе почувають на цій ділянці, де свого часу залишилося багато будматеріалу...”

І от житомиряни милуються тюльпановою галявиною, квітами, які вражають своєю простотою, і в той же час надзвичайною красою.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...