Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:56
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 апреля 2012, 15:01

Як у Житомирі визначали кращих платників податків. Відео

Вони сумлінно поповнювали обласний та державний бюджет, їм віддячили нагородами та подяками. В області визначили 15 підприємств та організацій, яких названо кращими платниками податків за минулий рік на регіональному етапі та 5 підприємств, які стали переможцями загальнодержавного рівня.

Конкурс на звання кращого платника податків є щорічним і передбачає цілу низку номінацій, а саме визначає переможців в аграрній галузі, будівництві, легкій, харчовій промисловості, у галузі культури та мас-медіа. Переможцями обох етапів – і обласного і всеукраїнського стали такі підприємства як «Бердичівський пивоварний завод» та приватна агрофірма «Єрчики». Нагороди місцевого рівня керівники підприємств отримували із рук обласних посадовців, які в свою чергу дякували за надходження до бюджету і за витрати на благо громади.

64 мільйони гривень 15 кращих платників податків віддали державі та області, 11 мільйонів у загальній сумі частка «Бердичівської фабрики одягу», приймаючи нагороди заступник директора Сергій Лінчик ділиться формулою успіху – закордонний ринок збуту забезпечує фінансову стабільність, яка дозволяє попри обов’язкові витрати спрямовувати більше 70 тисяч гривень на благодійну діяльність.

Активні учасники життя громади – саме так позиціонує найкращих платників податків перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков, оскільки саме їхні кошти інколи є визначальними у покращені тих чи інших соціальних благ для населення області.

Нагороджуючи тих, хто сумлінно наповнював місцевий бюджет у 2011 році обласні посадовці висловлювали сподівання, що і у 2012 ці підприємства не послаблять власних позицій, і сподіваються, що список кращих платників податків з кожним роком тільки зростатиме.

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...