Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 июля 2011, 10:21

В Бердичеве руководство некоторых коммунальных служб «нагрело» руки на проблемах простых жителей

Всі знають, як нелегко живеться зараз комунальним підприємствам, фінансовій стан яких
Всі знають, як нелегко живеться зараз комунальним підприємствам, фінансовій стан яких залишає бажати кращого. Та як виявляється, збиткові підприємства можуть не лише буди тягарем для міста, а ще й приносити прибуток… своєму директору. Нещодавно у нашому місті перевірку комунальних підприємств проводило Контрольно-ревізійне управління (КРУ). Про її результати членів виконкому повідомила заступник начальника фінансового управління Бердичівської міської ради.

Саме вона розповіла членам виконкому про зафіксовані випадки порушення чинного законодавства комунальними підприємствами «Бердичівтеплоенерго», ЖЕКом №3 та ЗАТ «Комплекс екологічних споруд». Велика кількість порушень була знайдена саме на «Бердичівтеплоенерго», які були скоєні в основному колишнім керівництвом даного комунального підприємства. Зокрема одним з випадків можна назвати завищення вартості виконаних робіт на 2,3 тис. гривень.

Зі сторони підприємства «Комплекс екологічних споруд» також було зафіксовано багато серйозних порушень, таких як завищена вартість робіт, списання коштів на ремонт власного авто, перевищення адміністративних витрат та списання коштів на проведення робіт, що не мають підтвердження відповідною документацією.

Заслухавши доповідь, члени виконкому зобов’язали керівництво та бухгалтерію даних комунальних підприємств врахувати всі зауваження та недоліки в роботі і в найближчий час їх усунути. А винних притягнути до відповідальності.

Міський голова Мазур Василь Костянтинович наголосив, що з цього часу всі комунальні підприємства будуть знаходитися під пильним контролем міської влади – в тому числі на цих підприємствах буде здійснюватися і внутрішній контроль.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

БЕРДИЧІВ ДІЛОВИЙ
Погода, Новости, загрузка...