Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 мая 2012, 17:42

Житомирська прокуратура вимагає від місцевої влади негайно усунути порушення земельного законодавства

Новоград-Волинська міжрайонна прокуратура вимагає у встановленому законом порядку притягнути до дисциплінарної відповідальності посадових осіб Новоград-Волинської райдержадміністрації, якими не забезпечено виконання вимог земельного законодавства.

Встановлено, що у порушення вимог чинного законодавства щодо здійснення місцевими райдержадміністраціями на відповідних територіях контролю за використанням та охороною земель, переданих у їх відання Міністерством оборони України, Новоград-Волинська райдержадміністрація своїх повноважень не виконувала, такого контролю не здійснювала.

Унаслідок цього земельна ділянка площею 4 га, передана у відання райдержадміністрації Міністерством оборони України, незаконно використовувалася приватним підприємцем. Упродовж декількох років на земельній ділянці діяла станція технічного обслуговування автомобілів без відповідних правовстановлюючих документів. Крім того, орендна плата за користування землею до місцевого бюджету не сплачувалася.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...