Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 20:31
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 мая 2012, 18:56

На Житомирщині і браконьєри і правоохоронці - не сплять. Відео

Зараз в рядах риболовів-браконьєрів пожвавлення, адже риба в цей період стає легкою здобиччю і порушникам тут закон не писаний. Рибу ловлять різними забороненими способами: найбільш поширений і найбільш ефективний сітки, які ставлять по ріках, озерах і ставках. Саме з такими проявами браконьєрства борються житомирські рибінспектори, які разом з правоохоронцями патрулюють водойми області. Не сплять браконьєри.

Тому і не сплять правоохоронці. В той час коли порушники вночі незаконно виловлюють рибу, рибінспектори і міліціонери намагаються їх впіймати. Все це аби запобігти браконьєрству.

Коли на вулиці заледве стемніло на гарячому затримали і першого порушника з так званим «Павуком». Чоловік каже, що впіймати тут можна рибу придатну лише для кота. Та правила є правила.

Згодом, затримали ще одних порушників, які під покровом ночі лише ставили сітки. Після десятихвилинної розмови браконьєрам довелося вже витягати свої незаконні знаряддя з води.

Завершився нічний рейд спілкуванням зі ще одним браконьєром. Сімдесятирічний дідусь аби упіймати кілька рибин, мопедом подолав десяток кілометрів. Та й то натрапив на правоохоронців. Тікаючи від них, каже загубив і павучка й ледве не втопився.

Враховуючи вік і обставили рибінспектори обмежилися попередженням. Та людей, які все ж збираються не законно ловити рибу застерігають - за копійчаний заробіток чи звичайне бажання свіженького вилову вони ризикують штрафом у декілька сотень, а то й тисяч гривень

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...