Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июня 2012, 13:52

Погода: До 10 червня нас заливатимуть дощі

Український гідрометеорологічний центр прогнозує опади і хмарну погоду протягом поточного тижня. При цьому 5-6 та 9-10 червня у західних і північних регіонах зливи будуть інтенсивними, можливе локальне посиленнями вітру, невеликий і помірний град. Про це під час брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

Водночас температура повітря залишатиметься високою. Мінімальна температура буде на заході країни +15...+20°C, у південних, центральних та східних регіонах сягне +30°C, на решті території +22...+27°C.

Також Микола Кульбіда додав, що 11 червня у Києві погода сприятиме проведенню матчу України зі Швецією в рамках чемпіонату Європи з футболу. У цей день опадів не очікується, максимальна температура становитиме +24...26°C, знизившись на 2-4 градуси під вечір.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...