Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 05:39
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 июля 2012, 09:49

Як мер Житомира «порядки наводить» у місті. Відео

Зустрічі Житомирського міського голови із жителями багатоквартирних будинків вже є традиційними. Володимир Дебой із перших вуст дізнається про житлові і комунальні проблеми житомирян та разом із ними обговорює шляхи вирішення негараздів.
Це вже друга зустріч Житомирського міського голови із жителями цього будинку. Вперше спілкуючись із людьми, Володимир Дебой дізнався про їх стурбованість тим, що у будинку не вивозиться сміття, а внутрішній сміттєпровід став розсадником для шкідників і паразитів.

Володимир Дебой — Житомирський міський голова: -“Мені приємно, що люди прийняли рішення зробити його зовнішнім і під*їзди стали чистими.”
Окрім цієї проблеми було вирішено і ряд інших.

Володимир Дебой — Житомирський міський голова:-“Зроблений поточний ремонт під'їздів, замінено освітлення, і та проблема, яка була закладена будівельниками при будівництві (ливньова каналізація не була підключена до центральної мережі і затоплювало підвали), на жаль, за 30 чи 40 років не була вирішена. За три тижні причину проблеми знайшли і буде зроблена центральна врізка, і, я думаю, підвали будуть сухими”.
Жителі будинку відчувають увагу влади і задоволені, що можуть обговорити житлові і комунальні проблеми особисто із керівником міста.
Світлана Федорівна — жителька будинку № 74 по вулиці Київський м. Житомира:-“Ми задоволені прибиранням нашим, у нас чисто, і те, що приїхав мер — це дуже добре. Частіше б зустрічатися, щоб вирішувати наші питання”.

Володимир Дебой вважає, активнішими мають стати і самі житомиряни, відчути себе господарями власного житла і дбати про його затишок та охайність.
Володимир Дебой — Житомирський міський голова:-“Якщо людина зробить щось сама, то вона береже своє. Якщо щось робить ЖЕК, ми подивимося скільки воно буде в такому стані, як воно є сьогодні гарним. І оці настрої споживацькі, що хтось має зробити, а ми навіть не хочемо берегти, їх потрібно позбавлятись.”

За матеріалами: ЖОДТРК
Погода, Новости, загрузка...