Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:18
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 октября 2012, 00:21

Затримано оголошеного у розшук директора підприємства з Житомира

Затримано оголошеного у розшук директора підприємства, який незаконно продав призначене «чорнобильцям» житло та привласнив понад 2,9 млн. грн.

Колишнього директора комунального підприємства «Житомирбудзамовник», раніше оголошеного прокуратурою області у розшук, співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Житомирській області затримали аж у Криму.

Учора, 1 жовтня, Корольовський районний суд м. Житомира прийняв постанову про продовження терміну затримання до 10 днів.

Як повідомлялося раніше, керівника оголошено у розшук за вчинення особливо тяжких економічних злочинів, пов’язаних із розкраданням в особливо великих розмірах – понад 2,9 млн. грн. бюджетних коштів, виділених на будівництво житла постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи.

У ході досудового слідства по кримінальній справі, порушеній стосовно директора, встановлено, що він здійснив незаконне відчуження десяти квартир у новому будинку (по вул. Народицькій, 21 у м. Житомирі), які, відповідно до рішення суду, передані управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Житомирської облдержадміністрації.

Прес-служба прокуратури Житомирської області
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...