Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 14:13
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 августа 2011, 08:59

У Житомирській області з будинків крадуть гроші, мобільники та пральні машини

Минулої доби 85-річний житель Малинського району звернувся до міськвідділу з повідомленням
1 серпня до Коростишівського райвідділу звернувся 48-річний житель м. Києва із заявою про те, що із його дачного будинку викрадено гроші в сумі 2 тис. гривень, електроінструмент та два мобільні телефони. Загальна сума збитку становить 6 тисяч гривень.

Про це Житомир.info стало відомо у прес-службі УМВС України в Житомирській області

Працівники слідчо-оперативної групи за підозрою в скоєнні злочину затримали 33-річного місцевого жителя, у якого викрадене вилучено.

Минулої доби 85-річний житель Малинського району звернувся до міськвідділу з повідомленням про те, що із його будинку невідомим викрадено мобільний телефон «Нокіа», пральну машину та гроші в сумі 100 гривень.

Оперативники слідчої групи міськвідділу за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 31-річного місцевого жителя, який в скоєнні злочину зізнався.

1 серпня до Житомирського райвідділу міліції звернувся 27-річний житель обласного центру із заявою, про те, що із складського приміщення його приватного підприємства невідомим викрадено 70 м мідного дроту від електрозварювального апарату.

Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали непрацюючого 21-річного місцевого жителя.

Загалом 13 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 10 з них працівники міліції вже розкрили а саме: 5 крадіжок чужого майна, шахрайство, 2 випадки нелегального обігу наркотиків та інші.

12 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

Житомир.info
Погода, Новости, загрузка...