Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 августа 2011, 09:54

За втручання прокуратури м. Житомира виплачено майже 200 тис. грн. заборгованої зарплати

Як повідомив заступник прокурора м. Житомира Олег Мостиховський, у ході досудового слідства
Під час перевірки додержання чинного законодавства прокуратурою м. Житомира встановлено, що працівникам одного із кооперативів міста керівник умисно, безпідставно не виплачував заробітну плату протягом тривалого часу. За даним фактом порушено кримінальну справу щодо керівника кооперативу за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 ст. 175 (невиплата заробітної плати) Кримінального кодексу України.

Як повідомив заступник прокурора м. Житомира Олег Мостиховський, у ході досудового слідства встановлено, що, попри те, що упродовж періоду з грудня 2008 року по травень 2011 року на рахунки підприємства надходили кошти на суму понад 1 млн. грн., все ж, працівникам безпідставно вчасно не виплачували заробітну плату. Унаслідок чого станом на 1 червня 2011 року накопичилося понад 200 тис. грн. боргу по зарплаті.

Окрім того, керівник кооперативу, маючи реальну можливість розрахуватися із працівниками, умисно не розрахувався із 19-ма раніше звільненими працівниками у день їх звільнення, заборгувавши кожному з них від 8 до 10 тис. грн.
Наразі кримінальну справу розслідувано і з обвинувальним висновком скеровано до суду. У ході досудового слідства керівником кооперативу погашено заборгованість по заробітній платі в повному обсязі.

житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...