Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 04:54
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 августа 2011, 09:38

Молодь Житомирської області «відтягується»: краде фотоапарати, велосипеди та модеми

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі УМВС України в Житомирській області.
11 серпня до Бердичівського міськвідділу звернулась 18-річна жителька району із заявою про те, що із її будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено гроші в сумі 1 тисячі гривень та модем. Загальна сума збитку становить 1 тисячу 400 гривень.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі УМВС України в Житомирській області.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали 20-річну місцеву жительку.

Цього ж дня 60-річний житель Червоноармійського району звернувся до райвідділу міліції із заявою про те, що з подвір’я його домогосподарства, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено велосипед, вартістю 750 гривень.

Працівники карного розшуку за підозрою у скоєнні злочину затримали 16-річного місцевого жителя, у якого викрадений велосипед вилучено.

Минулої доби до Коростенського міськвідділу звернулась 40-річна жителька райцентру і повідомила про те, що із її квартири, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено фотоапарат вартістю 1 тисячу 100 гривень.

Працівники кримінальної міліції в справах дітей за підозрою у скоєнні злочину затримали 17-річного місцевого жителя, у якого викрадений фотоапарат вилучено.

26 злочинів зареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулої доби, 12 з них працівники міліції вже розкрили а саме: 6 крадіжок чужого майна, 2 випадки нелегального обігу наркотиків та інші.

15 осіб обґрунтовано підозрюється у скоєнні зазначених протиправних дій.

Житомир.info
Погода, Новости, загрузка...