Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:01
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 августа 2011, 09:52

У Житомирській області оштрафували БТІ, яке дерло три шкури зі споживачів

Як встановило відділення, Малинське районне комунальне підприємство з технічної і
Житомирське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало Малинське районне комунальне підприємство з технічної інвентаризації Житомирської обласної ради на 21 тис. грн. за зловживання монопольним становищем.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі Житомирського обласного територіального відділення АМКУ.

Як встановило відділення, Малинське районне комунальне підприємство з технічної інвентаризації стягувало з окремих споживачів завищену плату за послуги (роботи) з проведення інвентаризації та видачу витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно. Крім того, підприємство не повертало споживачам зайво стягнені в рахунок авансу кошти та затягувало терміни виконання робіт (надання послуг) з технічної інвентаризації та оцінки об’єктів нерухомого майна.

Як відомо, замовники не мають можливості вибору іншого виконавця послуг (робіт) з оформлення та реєстрації права власності на нерухоме майно, включаючи пов’язані з цим інвентаризаційні роботи, оскільки чинним законодавством не допускається здійснення державної реєстрації прав власності на нерухоме майно в межах одного населеного пункту кількома БТІ.

Монополіст, який надає послуги БТІ в місті Малині та Малинському районі Житомирської області, своїми діями ущемив інтереси споживачів.

Малинське районне комунальне підприємство з технічної інвентаризації визнало і припинило порушення та зобов’язалося сплатити штраф до державного бюджету.

Житомир.info
Погода, Новости, загрузка...