Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 13:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 июня 2011, 19:18

У Житомирі міліція розшукує двох дівчат 12 років, які зникли при невідомих обставинах

Працівники слідчо-оперативної групи Богунського РВ УМВС, що виїжджали за місцями проживання
Відразу двоє батьків звернулися 2 червня до Богунського РВ УМВС України в Житомирській області із повідомленням про зникнення дітей. Житель обласного центру розповів, що його дочка, 1998 року народження, вранці пішла з дому до школи на заняття у хоровому гуртку, однак вчасно не повернулась і наразі її місце перебування невідоме.

Інший схвильований батько розповів майже те саме. Як з’ясувалось, дівчата навчаються в одному класі загальноосвітньої школи та товаришують між собою.

Працівники слідчо-оперативної групи Богунського РВ УМВС, що виїжджали за місцями проживання дітей, провели першочергові дії по встановленню обставин їх зникнення. Зокрема, вилучено особисті речі, фото та інше. Відпрацьовуються різні версії щодо можливих причин події, водночас є ймовірність того, що дівчата заздалегідь спланували самовільне залишення домівок.

Наразі до розшуку дітей залучено працівників Богунського, Корольовського РВ та відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС, відповідні орієнтування розіслані у всі територіальні підрозділи внутрішніх справ Житомирщини.

Оперативники встановлюють коло спілкування зниклих, перевіряють останні контакти та з’ясовують місце можливого перебування дітей.

ВЗГ УМВС України в Житомирській області

Житомир.info
Погода, Новости, загрузка...