Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 18:12
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 августа 2011, 14:49

У Романівському районі середа розпочалася смертю на пожежі

Як з’ясувалося, дідусь проживав один. Зі слів сусідів, був спокійним та доброзичливим, допомагав
О 00:10 24-го серпня до УМНС Житомирщини надійшло повідомлення про пожежу у селі Садки Романівського району – горів житловий будинок. На місці події рятувальники виявили тіло 60-річного господаря.

Як з’ясувалося, дідусь проживав один. Зі слів сусідів, був спокійним та доброзичливим, допомагав односельчанам. Спиртним не зловживав, але іноді «пропускав» чарку-другу, та не був байдужим до паління. Напередодні свята старенький отримав пенсію, і, напевно, вирішив відмітити знаменну дату. Пожежних викликав сільський голова, якому зателефонували сусіди горе-пенсіонера. Нажаль, пожежу помітили занадто пізно - вогонь повністю охопив дерев’яний будинок, покрівля провалилась в середину, а найближча пожежна частина знаходиться за 10 км. На думку фахівців, імовірною причиною загоряння стала необережність під час куріння самої ж жертви. Всі обставини події ще належить з’ясувати спеціалістам, а людського життя вже не повернеш.

Центр зв’язків з громадськістю УМНС України в Житомирській області


0412.in.ua
Погода, Новости, загрузка...