Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 10:05
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 августа 2011, 08:56

На Житомиршині «Камаз» загородив дорогу «Ладі». Відбулось зіткнення

Василь Борисович, водій «Камаза»: «Я вирішив зробити лівий поворот, бачив цю машину
Ранок Дня Незалежності обернувся аварією для двох автомобілів, котрі рухались трасою «Бердичів-Іллінці».

«Лада Пріора» та «Камаз» із причепом їхали у попутному напрямку на значній відстані одне від одного, розповіли учасники ДТП. «Камаз» прямував з Вінниці до Бердичева, як пояснив водій, він пропустив потрібний поворот на місто, тому виникла потреба розвернутися.


Василь Борисович, водій «Камаза»: «Я вирішив зробити лівий поворот, бачив цю машину, вона була ще далеко, коли я повертав. Вона врізалась мені в заднє колесо, в легковушки була велика швидкість”.


Деталі пригоди та її винуватців визначатиме слідство. За інформацією працівників ДАІ, наразі відомо, що «Камаз» порушив під час розвороту правила: здійснити маневр слід було на спеціально відведеній ділянці дороги, що за 200 метрів від місця аварії.


У «Ладі» їхала бердичівська родина з п’яти осіб, четверо пасажирів відбулись переляком та легкими тілесними пошкодженнями. Медична допомога знадобилась жінці, яка перебувала за кермом. Районна «Швидка» доставила постраждалу до травмпункту, тамтешні лікарі розцінюють її стан як середньої важкості, повідомляє "ВІК".


Репортер Житомира
Погода, Новости, загрузка...