Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 20:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 мая 2011, 15:09

На обліку Житомирського міського центру зайнятості перебуває 2,9 тис. осіб

Серед цієї категорії громадян більше половини становили жінки (56,2%) та молодь у віці до
За адміністративними даними державної служби зайнятості кількість незайнятих громадян, які перебували на обліку Житомирського міського центру зайнятості, на 1 травня 2011р. становила 2,9 тис. осіб, що на 0,3% більше, ніж на початок квітня п.р. За допомогою в працевлаштуванні до цієї установи впродовж квітня 2011р. звернулось 0,9 тис. незайнятих громадян, що на 12,1% більше, ніж у квітні торік.

Серед цієї категорії громадян більше половини становили жінки (56,2%) та молодь у віці до 35 років (51,2%).

Офіційного статусу безробітних на 1 травня 2011р. набули 95,5% незайнятих громадян, із них 63,8% (1,8 тис. осіб) отримували допомогу по безробіттю. Серед безробітних більше половини раніше займали посаду службовця, кожен третій – місце робітника, десятий – місце, що не потребує спеціальної підготовки.

Рівень зареєстрованого безробіття за квітень п.р. зріс на 0,1 в.п. і на 1 травня 2011р. становив 1,6% населення працездатного віку. Серед жінок та чоловіків цей показник склав відповідно 1,9% і 1,2% населення працездатного віку.
Погода, Новости, загрузка...