Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 августа 2011, 11:37

Як у Житомирі начальники змагалися

Участь у заході взяв заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Віктор
Відбулося відкриття змагань з кульової стрільби серед керівників адміністративних, правоохоронних органів, військових формувань та рятувальних служб

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в облдержадміністрації, 26 серпня 2011 року в спортивному комплексі «Динамо» відбулося урочисте відкриття особисто-командних змагань з кульової стрільби серед керівників адміністративних, правоохоронних органів, військових формувань та рятувальних служб.

Участь у заході взяв заступник голови Житомирської обласної державної адміністрації Віктор Балюрко. Він привітав учасників з початком змагань та побажав застосовувати зброю на таких змаганнях, а не в екстремальних ситуаціях, які можуть загрожувати життю.

Змагання були започатковані в 2001 році і були приурочені до 15 річниці Дня Незалежності України. Ініціаторами виступили Житомирська облдержадміністрація, торгово-промислова палата, управління внутрішніх справ та фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». Цього року учасниками змагань стали команди обласної державної адміністрації, обласної ради, управління Міністерства внутрішніх справ, управління Служби безпеки України, обласної прокуратури, Державної податкової адміністрації, Житомирського управління юстиції, головного управління у справах сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації, управління Державної автоінспекції, Житомирського відділення міжнародної поліцейської асоціації, Житомирської торгово-промислової палати, Північного регіонального управління державної прикордонної служби України, управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Житомирській області та управління Державного департаменту з питань виконання покарань Житомирської області.

Згідно з положенням змагань до участі допускаються начальники та заступники вищезгаданих служб та їх заступники, в разі відсутності начальників участь у змаганнях можуть брати начальники відділів. Основною метою змагань є забезпечення виконання державних вимог щодо розвитку фізичної культури і спорту в Україні і в області безпосередньо, виявлення рівня підготовки керівного складу з кульової стрільби, підвищення рівня фізичної загартованості, вдосконалення підготовки керівного складу адміністративних та правоохоронних органів та пропаганда фізичної культури серед населення і особливо молоді.

Головним суддею змагань є заслужений тренер України, заступник голови Житомирської обласної організації «Спортивне товариство «Динамо» Леонід Українець.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...