Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 19:54
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 сентября 2011, 09:32

В Бердичеві заплатити за газ стало значно важче

За роз’ясненням ситуації ми звернулись до бухгалтерії Бердичівського управління по
До редакції звернулась жителька нашого міста і розповіла, що вона не змогла заплатити за газ у банківському відділенні «Індекс Банку». Працівники послали відвідувачку до Ощадбанку. Там бабуся побачила довжелезну чергу, та й передумала платити.

За роз’ясненням ситуації ми звернулись до бухгалтерії Бердичівського управління по експлуатації газового господарства, і ось що почули у відповідь:

«Нещодавно, від нашого Житомирського управління ми отримали вказівку з якими банками продовжити договори про співпрацю, а з якими розірвати. На сьогодні, бердичівляни можуть заплатити за послуги з газопостачання в усіх відділеннях «Укрпошти», «Ощадбанку», «Приватбанку», в «Енергобанку» та «Кредитпромбанку».

Враховуючи те, що в Бердичеві є ще відділення чотирнадцяти банківських установ, в яких бердичівляни раніше могли заплатити за всі комунальні послуги, то тепер їм прийдеться побігати. Скільки ще навіть найсумлінніших платників будуть чортихатись і плюватись від такого «нововведення», невідомо.

РІО Бердичів
Погода, Новости, загрузка...