Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 17:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 сентября 2011, 12:38

До початку вересня Житомирське ТТУ відремонтує додаткові тролейбуси

Як повідомив начальник управління транспорту і зв’язку, гроші на ремонт техніки були
«До початку вересня ми плануємо додатково поставити на маршрути ще 15 тролейбусів. Це не нові тролейбуси, а капітально відремонтовані машини, що стояли в депо» - зазначив міський голова Володимир Дебой.

Таким чином, кількість тролейбусів у Житомирському ТТУ зросте до 83 одиниць. Це дозволить скоротити інтервал руху тролейбусів, особливо в час “пік”. Відремонтовані тролейбуси доповнять 1, 2, 3, 4, 8, 9 та 15 маршрути, які є найбільш завантаженими.

Як повідомив начальник управління транспорту і зв’язку, гроші на ремонт техніки були залучені із статутного фонду підприємства, на поповнення якого міська рада виділила 100 тис. гривень. Крім того, після підняття тарифів на проїзд в маршрутних таксі, зросли прибутки ТТУ - з 50 тис. до 75 тис гривень в день. Частину цих коштів також направили на ремонт тролейбусів. Були закуплені запчастини для ремонту заднього моста тролейбусів та нові шини.

У вересні життя міста завирує. З канікул повернуться учні шкіл та студенти, дорослі вийдуть з відпусток, тому додаткові тролейбуси будуть якраз в пору.

Шановний гість! Ви увійшли на сайт ЗАМКОВА.info як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм логіном і паролем.


ЗAMKOВА ГОРА
Погода, Новости, загрузка...