Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:32
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 июня 2011, 19:13

У Житомирському міському парку культури і відпочинку відбулося «Свято дитинства»

вято дитинства зібрало маленьких житомирян біля арки центральної алеї парку Гагаріна.
У Житомирському міському парку культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна відбулося «Свято дитинства». Для малечі влаштували розважальні ігри, цікаві конкурси, а також провели майстер-класи із ліплення, малювання та бісероплетіння.

Свято дитинства зібрало маленьких житомирян біля арки центральної алеї парку Гагаріна. Десятки хлопчиків та дівчаток змагалися між собою у інтелектуальних та рухливих конкурсах. Окрім того, діти малювали на асфальті та на ватманах. Кожна дитина різного віку легко знаходила собі заняття.

Окрім конкурсів та змагань, для дітей організували майстер-класи – ліплення, малювання та декоративний візаж. Малечі звернула увагу на літню школу «Пізнайко». Тут розивають талант та здібності дитини.

Усіх – і переможців, і учасників конкурсів нагородили призами – починаючи із різнокольорових кульок, і закінчуючи солодощами та іграшками.
Погода, Новости, загрузка...