Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 сентября 2011, 08:54

Офіційне повідомленням МВС щодо масових заворушень на Житомирщині

В окремих Інтернет-виданнях розповсюджено інформацію щодо проведення наприкінці
На Житомирщині міліція проводить перевірку за фактами нанесення тілесних ушкоджень чотирьом жителям Романівського району

В окремих Інтернет-виданнях розповсюджено інформацію щодо проведення наприкінці серпня акції протесту в одному з селищ Романівського району.

Проведеною перевіркою попередньо встановлено, що 28 серпня близько 23.00 в кафе-барі смт. Мирополя між місцевими жителями виник конфлік, що продовжився сваркою, а згодом і бійкою. У результаті троє громадян, 1984, 1987 та 1989 року народження, отримали тілесні ушкодження. Наступного дня вони разом з батьками зустріли кривдника та нанесли йому тілесні ушкодження, з якими той звернувся до Романівської районної лікарні.
Відповідно до акту медичного дослідження тілесні ушкодження, нанесені чоловікові, відносяться до категорії легких з короткочасним розладом здоров’я.

Описані події знайшли продовження 3 вересня, коли близько 19.00 години поблизу приміщення селищної ради зібралися представники обох сторін конфлікту, загалом близько 50 осіб, для вирішення суперечностей.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Романівського РВ на чолі з начальником райвідділу, працівники якої з метою попередження протиправних дій та порушень громадського порядку провели з жителями роз’яснювальну роботу щодо вимог законодавства та шляхів правового урегулювання конфлікту.

Водночас будь-якої вуличної ходи та перекриття руху транспорту на центральній вулиці селища не відбувалось. Порушень громадського порядку 03.09.2011 в смт. Мирополі зафіксовано не було.

На даний час працівниками Романівського РВ УМВС України в Житомирській області проводяться перевірки за фактами отримання чотирма жителями селища тілесних ушкоджень.


RuporZT
Погода, Новости, загрузка...