Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 16:35
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 июня 2011, 09:32

«Титан» і «Легіон» зіграють в кубку України

І якщо для житомирян це вже буде далеко не перший матч подібного рівня, то вихід до
Вже за два тижні визначиться переможець кубку області з футболу на призи газети «Ехо». Боротимуться у фіналі за право називатись кращою командою іршанський «Титан» та житомирський «Легіон».

І якщо для житомирян це вже буде далеко не перший матч подібного рівня, то вихід до фіналу команди «Титан» можна назвати справжньою сенсацією цього сезону. Особливо якщо врахувати, що команді вдалося перемогти таку досвідчену команду як малинський «Металург» (1:0; 1:2), позаминулорічного чемпіона області і учасника аматорської футбольної ліги України.

Всього ж у розіграші кубку взяли участь 16 команд.

Поки що відома лише орієнтовна дата фіналу — 18 або 19 червня. Не визначились організатори і з місцем матчу. Це може бути стадіон або в Коростені, або в Малині або в Новоград-Волинському. Але незалежно від результату обидві команди — і «Легіон» і «Титан» візьмуть участь в розіграші кубку України з футболу.
Погода, Новости, загрузка...