Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 16:39
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 сентября 2011, 08:48

Один звонок по мобильному обошелся бердичевлянину в несколько лет тюрьмы

Сьогодні жоден з нас не може уявити свого життя без настільки зручного для кожного мобільного
Ані один день в Житомирській області не може пройти без кримінальних пригод, не бажають відпочивати і бердичівські зловмисники, що теж відзначилися своїми «подвигами» на минулих вихідних. Як стало відомо редакції газети «Бердичів Діловий», 26 злочинів булозареєстровано черговими частинами УМВС України в Житомирській області упродовж минулих вихідних, 11 з них працівники міліції вже розкрили а саме: 7 крадіжок чужого майна, 2 випадки незаконного обігу наркотиків та інші. 12 осіб обґрунтовано підозрюються у скоєнні зазначених протиправних дій.

Сьогодні жоден з нас не може уявити свого життя без настільки зручного для кожного мобільного зв’язку, адже за допомогою мобільних можна знайти своїх рідних та близьких де б вони не знаходилися. Але на жаль мобільні телефони мають здатність не лише ламатися, а й міняти власника без його згоди за допомогою ласих до чужого добра умільців. Саме такому добродію з району конче заманулося терміново подзвонити. Але не з свого телефону, а неодмінно з чужого. Саме тому він шляхом вільного доступу проник до будинку односельчанина без дозволу і відома його власника, та заволодів мобільним телефоном необачного господаря.

Та зникнення телефону прийшлося не до душі 35-річному потерпілому, який виявивши зникнення свого засобу зв’язку ціною в 1200 гривень відразу ж звернувся з заявою до Бердичівського МВ. Дільничні інспектори міліції по гарячих слідах за підозрою у скоєнні злочину затримали 45-річного раніше судимого жителя району. Тепер якщо його провину буде доведено, злодію доведеться провести тривалий час за гратами, де мобільний зв'язок йому явно не знадобиться.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

БЕРДИЧІВ ДІЛОВИЙ
Погода, Новости, загрузка...