Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 13:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 сентября 2011, 09:47

Олександр Воєвуцький на концерт в Житомир приїхав з дружиною

Я завжди готовий виступати в Житомирі і погоджуюсь, коли мені дзвонять і пропонують
Олександр Воєвуцький, який виступив 10 вересня на концерті до Дня міста у свому рідному Житомирі, так і не зізнався який гонорар йому за це заплатили.

- Я завжди готовий виступати в Житомирі і погоджуюсь, коли мені дзвонять і пропонують. Так було і цього разу. Я не ставив перед організаторами якусь вимогу із виплатою конкретної суми гонорару, просто запитав "А скільки можете заплатити", - поділився Олександр.

Воєвуцький також розповів, що на концерт приїхав разом зі своєю молодою дружиною, з якою одружились нещодавно, втім вона не супроводжувала його до сцени. Ймовірно, залишилась у гримерці чи була серед публіки, або ж гостила у батьків, адже тедж із Житомира.

- Ми жили у сусідніх підїздах, так що тепер, коли приїздимо в Житомир за день встигаємо відвідати наших батьків і друзів, - додав співак. Я з самого ранку подзвонив і привітав усіх своїх житомирських знайомих із Днем міста.
Втім, сам Воєвуцький гуляти свято в Житомирі не залишився, адже одразу після виступу на Соборній відправлявся на концерт в Київ. Для своїх земляків виконав три пісні і побажав зі сцени та під час інтервю, аби вони шукали своє щастя в рідному місті, при тому що він шукає його в столиці.

- Я працюю в шоу-бізнесі і в Житомирі можливості розвитватися майже нема, - виправдався співак.
Між цим відзначив, що має серед житомирських музикантів та вокалістів хороших друзів, а невдовзі збирається зібрати тут музичний гурт і дати спільний концерт. Не буде ніяких зіркових кастингів, адже учасників гурту Воєвуцький обиратиме саме серед друзів.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...