Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 июня 2011, 18:50

В Житомирі проводиться хлорування води

Дезінфекція за допомогою хлору або хлорування води є самий надійний, простий і недорогий
З метою забезпечення у літній період жителів міста питною водою гарантованої якості, через настання спекотного періоду та, як наслідок, - погіршення якості води у водосховищі «Відсічне», задля запобігання виникнення надзвичайних ситуацій екологічного /санітарно-епідеміологічного/ характеру в середу (08.06.11) з 2200 до 600 четверга (09.06.11) службами КП «Житомирводоканал» проводиться планове хлорування водопровідних мереж підвищеною дозою хлору.

Дезінфекція за допомогою хлору або хлорування води є самий надійний, простий і недорогий спосіб очищення та знезаражування води.

Хлор окислює органічні домішки у воді, які не вловлюються фільтром, після чого більша їхня частина вже буде уловлюватись та затримуватись фільтруючими елементами.

У цей період, під час застосування у якості дезінфікуючого засобу хлору, можливе відчуття залишків запаху хлорки під час використання води.

Водоканалом посилено контроль за якістю води, що подається в міську водопровідну мережу на протязі літнього періоду, і гарантується якість та придатність води для побутового споживання, використання в питних цілях.
Погода, Новости, загрузка...