Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 07:29
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 сентября 2011, 09:23

На Житомирщині влада привітала фармацевтів, покищо тільки "на словах"

Сьогодні ми з гордістю констатуємо, що Україна має життєздатну фармацевтичну галузь,
На Житомирщині влада привітала фармацевтів, покищо тільки "на словах"

Це свято відзначається щороку у третю суботу вересня. Воно запроваджено як данина вагомої ролі фармацевтичної галузі у житті держави в цілому і кожного її громадянина -зокрема.

Сьогодні ми з гордістю констатуємо, що Україна має життєздатну фармацевтичну галузь, розвинений фармацевтичний ринок, згуртовану команду працівників аптечних мереж, управлінців, науковців, виробників, освітян.

Українська фармація модернізувалася, стала конкурентоспроможною, вітчизняні виробники виходять на європейський ринок, а внутрішній ринок насичений широким асортиментом лікарських засобів.

Урядом України передбачено низку заходів щодо забезпечення високоякісної і доступної медичної допомоги населенню та проведення раціональної фармацевтичної політики. Це, безумовно, тривалий процес, який потребує відповідних адекватних змін у всій системі охорони здоров’я, перш за все структурних і системних реформ.

Сьогодні кожен може стати свідком і навіть учасником реформування фармації, роблячи свій внесок у її розвиток і змінюючи ситуацію на краще.

У день професійного свята хочеться, насамперед, привітати тих людей, які мають безпосереднє відношення до фармації. Це працівники баз, аптек, складів, клінічні провізори, велика армія спеціалістів із забезпечення медикаментозного лікування населення.

Бажаємо всім фахівцям, науковцям та іншим працівникам фармації міцного здоров’я, щастя, родинної злагоди та добробуту, натхнення в роботі та успіхів у благородній справі. Зичимо успіхів у реалізації сміливих ідей і планів. Нехай людська пошана буде подякою за вашу плідну працю, уміння творити добро.


З повагою,
Голова обласної державної адміністрації С.М. Рижук

Голова обласної ради Й.А. Запаловський


житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...