Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 10:56
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 ноября 2014, 08:03

Житомирщина прощається зі своїм героєм

Овруцький район втратив свого героя-бійця. Солдат Олександр Миколайович Базовський був призваний на військову службу по мобілізації у березні цього року. В зону проведення антитерористичної операції він потрапив у складі 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського.

Військовослужбовець був важко поранений під час виконання бойового завдання 31 серпня поблизу населеного пункту Лутугине на Луганщині. Солдат отримував медичну допомогу у військових госпіталях Харкова та Ірпеня. Після 30-денної відпустки він продовжив курс лікування в Овруцькій центральній районній лікарні. Серце 36-річного бійця зупинилося сьогодні, 10 листопада, у реанімаційному відділенні.

Олександр Базовський народився 20 квітня 1976 року в с. Рудня Овруцького району. Протягом 1996-1997 років він проходив військову службу в Збройних Силах України. У загиблого залишилася сестра. Панахида за Олександром Базовським відбудеться 11 листопада о 12.00 у церкві святого Іова міста Овруча (вул. Сабурова, 18/10), а поховають солдата в рідному селі.

Співчуваємо всім, хто знав Олександра Базовського.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...