Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 05:26
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 ноября 2014, 13:47

На Житомирщині син врятував від загибелі матір

18 листопада о 19:45 до оперативно-рятувальної служби Радомишльського району надійшло повідомлення про пожежу, що сталося в дерев’яному житловому будинку в с. Кичкирі. Селянин дивився вдома телевізор, як почув, що стріляє шифер. Через вікно він побачив, що горить будинок його матері, який знаходився на відстані 60-80 метрів. Прибігши туди разом із зятем, чоловіки виявили, що вхідні двері зачинені зсередини. Вони вибили скло у вікні та через нього потрапили в будинок. Знайшовши стареньку, яка була при свідомості, чоловіки винесли її на вулицю, так як жінка сама погано пересувалася.

Прибулі рятувальники, яких викликала невістка господині, о 20:15 локалізували загоряння. Остаточна ліквідація відбулася о 20:45. Проте, на жаль, вогонь встиг знищити дах будинку. Причина загоряння, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюється.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...