Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 ноября 2014, 15:13

Стихія завдала шкоди лісам Житомирщини

Такі довгоочікувані цієї осені дощі на Житомирщині стали причиною стихійного лиха. Опади у вигляді дощу разом з нічним морозом призвели до обледеніння дерев та кущів. Під вагою льоду дерева почали ламатися…

Стихія завдала шкоди лісам Житомирщини

В 12 лісогосподарських підприємствах області льодолами завдали лісам значної шкоди. Часто зламані дерева обривали лінії електропередач, перекривали шляхи.

Лісівники області оперативно включилися в роботу з ліквідації наслідків стихії. Працювали і впродовж вихідних. Ведуться роботи не лише з розчищення доріг, а й надається допомога РЕМ в роботах з відновлення електропостачання населених пунктів.
 
На виконання цих робіт лісгоспи виділили 26 одиниць техніки. В складі 74 бригад  350 працівників ліквідовують наслідки стихії. Уже розчищено 473 км доріг та 108 км ліній електропередач.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...