Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:18
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 марта 2016, 08:35

Житомирська патрульна поліція в обличчях. ФОТО

Серед 229 патрульних поліцейських, які 22 березня урочисто присягнули на вірність українському народові, 16 майстрів і кандидатів у майстри спорту, 37 учасників бойових дій, з яких 2 нагороджені орденами «За мужність» ІІІ ступеня. А ще - люди з непересічними життєвими історіями та цікавими долями.
Житомирська патрульна поліція в обличчях. ФОТО
Особливим цьогоріч видалося 22 березня для бердичівлянки Христини Струтинської. У цей день молода жінка відсвяткувала своє 27-річчя на майдані Корольова у Житомирі, разом з новими колегами складаючи Присягу на вірність українському народові. Пліч-о-пліч з іменинницею – її чоловік, 28-річний Дмитро.

До подання заявки у кандидати на службу до житомирської патрульної поліції обидва з подружжя Струтинських працювали у пенітенціарній системі.
– Ми - сім’я патріотів. У патрульну службу пішли, бо воліємо, щоб і житомиряни, і наші майбутні діти ходили спокійними вулицями міста. Ми очікуємо допомоги і підтримки від суспільства, а зі свого боку обіцяємо зробити усе, аби люди почували себе захищеними, - каже поліцейська Христина Струтинська.

Спостерігати за присягою і радіти за поліцейську житомирського батальйону патрульної служби 33-річну Світлану Зіляк на майдан Корольова приїхали 7-ро(!) її дітей. Найстаршій дівчинці – 18, найменшій дитині – 4 рочки.

Для чотирьох з цих дітлахів, своїх племінників, Світлана стала мамою й офіційним опікуном після страшної автокатастрофи, яка забрала життя сестри і її чоловіка. Ця, без перебільшення, мужня і сильна жінка, не злякалася жодних труднощів і взялася за виховання дітей.

– У моєму рішенні вступити до лав патрульної поліції мої діти підтримали мене одностайно. І я зробила цей крок свідомо, адже на маю бути прикладом для них, - зізнається Світлана.
Житомирська патрульна поліція в обличчях. ФОТО

Долучитися до змін на краще у лавах патрульної поліції у рідному краї вирішили й рідні брати 26-річний Артур і 27-річний Роман Моргуни. Чоловіки родом з Володарськ-Волинського району. Останніх 10 років проживають у Житомирі. Роман працював у християнській благодійній організації, а Артур – водієм. Зізнаються, що звикли підтримувати один одного по життю.

– Ми деякий час спостерігали за роботою нових поліцейських у Києві. Потім почули про оголошення набору у Житомирі. Я перший подав заявку, а потім намовив і брата, - розповів Роман Моргун. – Сподіваємося, що своєю службою станемо у нагоді рідному місту і житомирянам.

Усі 229 правоохоронців горді називатися новими патрульними поліцейськими. Вони щиро вірять у позитивні зміни, готові служити вірою і правдою українському народові і намагатимуться докласти максимум зусиль, аби кожен із житомирян відчував себе захищеним.
Житомирська патрульна поліція в обличчях. ФОТО

Житомирська патрульна поліція в обличчях. ФОТО

Житомирська патрульна поліція в обличчях. ФОТО
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...