Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 декабря 2012, 14:35

Київська траса: В жахливій аварії загинули люди. ВІДЕО

11 грудня на 139 км автодороги Київ – Чоп у Житомирському районі мікроавтобус «Фольксваген» зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок пригоди водій та пасажирка мікроавтобусу загинули на місці пригоди.

Несприятливі погодні умови, що наразі панують на території Житомирської області, як і у багатьох регіонах України, вносять свої корективи у ситуацію на автошляхах, неабияк ускладнюючи рух транспорту. Саме у цей період, попереджають працівники Державтоінспекції, водіям слід бути більш ніж уважними за кермом, неухильно дотримуватися правил безпеки на засніжених дорогах.

Вранці 11 грудня у Житомирському районі сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими. Таке повідомлення надійшло за телефоном «102». На місце події негайно виїхали працівники ДАІ та слідчо-оперативна група.

За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса «Фольксвагена», що рухався в напрямку м.Києва, не врахував складних погодних умов, не вибрав безпечної швидкості руху, в результаті чого не зміг впоратися з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з фурою, що рухалася назустріч.

Як повідомляє Дзеркало Полісся, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 55-річний водій автомобіля Фольксваген, а також його 24-річна пасажирка, жителі Рівненської області, отримали тілесні ушкодження, які, на жаль, виявилися несумісними з життям. Здоров’ю та життю водія вантажівки «Вольво» наразі нічого не загрожує.

Київська траса: В жахливій аварії загинули люди. ВІДЕО


За фактом ДТП, у якому загинуло двоє людей, розпочато відповідні перевірки.
Зі свого боку, працівники ДАІ вживають усіх заходів, аби убезпечити учасників дорожнього руху від порушень, що можуть призвести до фатальних наслідків. Даішники постійно контролюють, щоб дорожнє полотно вчасно розчищалося, слизькі ділянки автошляхів були належним чином оброблені піском, уздовж доріг були виставлені та видимі для водіїв необхідні дорожні знаки. Проте зусилля правоохоронців зведуться нанівець, якщо водії транспортних засобів нехтуватимуть власною безпекою.

Відтак, шановні водії! Державтоінспекція вкотре нагадує про необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху. В умовах снігопаду необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки), з особливою обережністю рухатися по мостам та естакадам, відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися, знижуйте швидкість поступово. А при зупинці включайте аварійну світлову сигналізацію.

Київська траса: В жахливій аварії загинули люди. ВІДЕО


Крім того, ДАІ рекомендує водіям під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними та обережними за кермом.

Київська траса: В жахливій аварії загинули люди. ВІДЕО

Київська траса: В жахливій аварії загинули люди. ВІДЕО

Київська траса: В жахливій аварії загинули люди. ВІДЕО
За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...