Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 12:52
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 апреля 2015, 16:25

Житомир втратив журналістку?

Як стало відомо зі сторінки житомирської журналістки Ірини Ярмоленко, тепер вона «проводитиме розслідування» в Управлінні по зв’язкам з громадськістю Житомирської міської ради. Ірина пише, що протягом трьох років в Житомирі була по іншу сторону Управління по зв’язкам з громадськістю Житомирської міської ради: приходила на різні засідання, дізнавалася про можливості інтерв’ю, намагалася запитати чи вивідати ту чи іншу інформацію. Часом не розуміла поведінку людей, які там працювали, а іноді навіть засуджувала.
Житомир втратив журналістку?
«У мене завжди виникало запитання, чи може фахівець, який працює там, бути на боці журналіста, на боці громади, на боці об’єктивності. Після нещодавніх подій навколо скандалу чиновника-журналіста, я в чергове відкрила для себе, що правда завжди десь по середині. До неї можна лише тяжіти. До того ж, я обожнюю журналістику, але розумію, що вже почала стояти на одному місці. Прагну до нових знань, знайомств, досвіду. Довго, я не наважувалася, але з квітня маю відношення до роботи в управлінні, і залишаю за собою право писати блоги», - пише дівчина.

Також вона описує своє бачення, як мало би працювати управління:

«- Я вважаю, що як і преса, управління має широко висвітлювати події, які відбуваються в місті, а не лише разом з керівництвом перерізати червоні стрічки.
- На сайті має бути інформація, яка стосується усіх профільних управлінь (комунального, транспортного, економічного, освіти та ін).
- Мерія перша знає, де в місті аварії різного характеру, а також, де ведуться ремонтні роботи, де вшановують героїв, де організовують дозвілля і т д.
Таким чином, ця інформація має оперативно передаватися та акумулюватися на сайті мерії.
- Також мені здається в управлінні відбувається недостатня комунікація із журналістами, хоча саме вони є головними носіями інформації до остаточного споживача - пересічного житомирянина.
Таким чином пропонується, аби і працівники мас медіа надали свої пропозиції щодо реформування управління. При тому, хочу відмітити, що зі свого боку я побачила готовність та бажання керівництва міста підтримати ці зміни.
- Сайт ЖМР, як на мене технічно застарілий, тому розділяю думки про те, що він має бути технічно оновлений. Яким би його бачили журналісти? Можливо, є приклади, які подобаються?
Я розумію, що це все не робиться протягом одного дня чи місяця. До того ж, переконана, що, на жаль, бюрократія та особисті інтереси певних осіб, які звикли працювати інакше можуть стримувати процес поліпшення інформаційного поля нашого усім дорого міста.
Але, я звертаюся до колег за підтримкою та пропозиціями»
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...