Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:14
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2011, 08:59

Микола Боровець: Підготовка Житомира до зими проходить за планом

Починаючи з травня поточного року виконано максимально можливий об’єм робіт та реалізовано
Микола Боровець: Підготовка Житомира до зими проходить за планом
Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в Управлінні по зв'язках з громадськістю Житомирської міської ради, на сесії міської ради заступник міського голови Боровець М.П., доповідаючи про стан підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період звернув увагу на реальну ситуацію у цій сфері, виконаний фронт робіт та проблеми, які необхідно розв’язати в найближчий період.

Починаючи з травня поточного року виконано максимально можливий об’єм робіт та реалізовано виділені на це кошти. Загальна сума коштів, витрачених на заходи з підготовки об’єктів КП «Теплокомуненерго» складає 5,6 млн. грн., КП «Водоканал» - 2,98 млн. грн. Житомир став четвертим містом в Україні, яке заключило договір на постачання газу з «Нафтогаз України», так як має найвищий відсоток розрахунків за спожитий газ (84%).

Сьогодні ще ведуться роботи на об’єктах міста, які мають бути завершені до 10 жовтня 2011 року. Оцінка депутатів проведеним роботам була позитивною. Як зазначив голова постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Геннадій Забродський, що незважаючи на значні проблеми у житлово-комунальній галузі, кошти, виділені на потреби цієї сфери використані раціонально і проведену роботу можна визнати задовільною.

Депутатами також було підтримано рішення про заборону алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в підприємствах торгівлі, крім громадського харчування, на території міста Житомира з 23.00 до 08.00 години кожного дня, враховуючи вихідні дні та свята.

RuporZT
Автор статті: Микола Боровець: Підготовка Житомира до зими проходить за планом

Погода, Новости, загрузка...