Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 06:54
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 ноября 2011, 09:18

Губернатор Житомирщини: Підстав для зростання ціни на цукор немає

«Ми зараз віддаємо за кожну тонну цукрових буряків, вирощену в селянському дворі, додатково з обласного бюджету по сто гривень. Будьте певні, до копієчки все віддамо, ми передбачили ці кошти. І ми будемо нарощувати цей потенціал» – запевнив голова облдержадміністрації
Губернатор Житомирщини: Підстав для зростання ціни на цукор немає
В півтора рази зросло в цьому році в нашій області виробництво цукросировини. Солодких коренів накопано на 240 тисяч тонн більше, ніж торік. Голова облдержадміністрації Сергій Рижук говорить, що цієї кількості вистачить для роботи одного цукрозаводу впродовж цілого сезону. Керівництво області і надалі стимулюватиме розширення площ під цукровим буряком, в тому числі, і в особистих селянських господарствах:

«Ми зараз віддаємо за кожну тонну цукрових буряків, вирощену в селянському дворі, додатково з обласного бюджету по сто гривень. Будьте певні, до копієчки все віддамо, ми передбачили ці кошти. І ми будемо нарощувати цей потенціал» – запевнив голова облдержадміністрації.

«Підстав для зростання ціни на цукор немає. Але необхідно, щоб це було вигідно тим, хто цей буряк вирощував і переробляв», - підкреслив Сергій Рижук.
За матеріалами: http://ruporzt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...