Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 декабря 2011, 08:46

У Житомирському «Фронті Змін» вважають «маски-шоу» в офісі одного з керівників політично мотивованими

«Дії працівників УБОЗ були безцеремонними, привід для обшуку надуманим. Якщо у правоохоронних органів були будь-які запитання, вони мали з ними звернутися до мене – власника приміщення і співзасновника розміщеної там кампанії. Я готовий на них відповісти і для цього правоохоронцям не потрібно вдиратися до приватної власності. Я публічна людина, постійно на виду і не виїжджав з Житомира. Але особисто до мене ніхто із запитаннями не звертався»
У Житомирському «Фронті Змін» вважають «маски-шоу» в офісі одного з керівників політично мотивованими
13 грудня в приміщенні туристичної кампанії, співзасновником якої є керівник обласного секретаріату «Фронту Змін», депутат Житомирської обласної ради Руслан Годований, вторглися працівники Житомирського УБОЗу й провели обшук.

«Дії працівників УБОЗ були безцеремонними, привід для обшуку надуманим. Якщо у правоохоронних органів були будь-які запитання, вони мали з ними звернутися до мене – власника приміщення і співзасновника розміщеної там кампанії. Я готовий на них відповісти і для цього правоохоронцям не потрібно вдиратися до приватної власності. Я публічна людина, постійно на виду і не виїжджав з Житомира. Але особисто до мене ніхто із запитаннями не звертався», - говорить один із обласних керівників найпотужнішої опозиційної сили в Україні.

За словами Руслана Годованого, обшук проводили чотири працівники УБОЗу за постановою Корольовського суду. Зі слів УБОЗівців, метою обшуку було виявлення особи, яка зареєстрована за вказаною адресою і проходить свідком по одній із кримінальних справ. При цьому, згадана особа не є власником приміщення і не має жодного відношення до розташованої там турагенції.

Руслан Годований вимагав припинити обшук приміщення, яке не має відношення до справи. Працівники УБОЗ припинити слідчі дії відмовились. Натомість вилучили 2 системні блоки від комп’ютерів, аргументуючи, що техніка потрібна «для слідчих дій» і буде повернена по їх закінченню.

Даючи оцінку подіям, які відбулись сьогодні у Житомирі, керівник обласного секретаріату опозиційної політичної сили «Фронт Змін» Руслан Годований наголосив: «Маски-шоу» - іншої назви для сьогоднішнього обшуку нема. Не хочеться прив’язувати дії міліції до моєї активної політичної діяльності, але іншого пояснення безглуздим вчинкам не існує. Сподіваюсь, керівництво Житомирського УБОЗ дасть відповідну оцінку діям своїх працівників і врегулює ситуацію, а переслідування за політичну діяльність припиняться і в області, і в Україні загалом».
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...