Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 17:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 марта 2012, 16:54

Сергій Рижук: Треба виховувати шанобливе ставлення до платників податків

23 березня у Житомирі проводиться День асоціації платників податків України – організації, яка покликана захищати законні права платників податків, підвищувати рівень їх знань з метою сприяння добровільній і своєчасній сплаті податків, підвищувати соціальний престиж українського платника податків. Президент Асоціації Валентина Арбузова високо оцінила роботу Житомирського територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України», яке очолює Світлана Забавська. А взагалі в Україні працює 100 відділень Асоціації.
Сергій Рижук: Треба виховувати шанобливе ставлення до платників податків
На брифінгу для журналістів Валентина Арбузова зазначила: „Під час спілкування з керівництвом області я зрозуміла, наскільки серйозний підхід в області до використання природних ресурсів, які перспективні плани ставить перед собою регіон. Дуже важливим є взаєморозуміння між владою і бізнесом”.

Говорячи про мету проведення такого заходу, очільниця Асоціації підкреслила: „Ми намагаємося побудувати філософію, завдяки якій змінити відношення до бізнесу, перетворити суспільство через податкову культуру. Сьогодні у нас буде багато зустрічей, семінарів, адже закони, акти ніколи не замінять живого спілкування. Зустрічаючись із молоддю, хочемо сформувати у неї податкову культуру. Важливо зрозуміти, що платити податки необхідно, адже вони будуть повертатись людям – будуватимуться школи, лікарні, відкриватимуться стадіони тощо”.

Велику вдячність за те, що представники асоціації розпочали діалог з платниками податків саме з Житомирщини, висловили голова облдержадміністрації Сергій Рижук і голова обласної ради Йосип Запаловський. „Це ознака поваги і довіри, - підкреслив Сергій Рижук. - Житомирщина у минулому році виконала, а по багатьох позиціях і перевиконала бюджетні показники, і це відбулося без тиску, без адміністрування”.

За словами очільника області, так склалося у нашому суспільстві, що ми ставимося до податків так, неначе віддаємо свої гроші. „Треба виховувати шанобливе ставлення до платників податків. Асоціація скрупульозно, фахово навчає нас закону, нормативним актам щодо сплати податків, які повернуться до нас же у вигляді соціальних благ”.

У програмі Дня Асоціації платників податків України у Житомирській області - зустрічі зі студентською молоддю Житомирського державного технологічного університету, Житомирського Національного агроекологічного університету, відкриття семінару для платників податків Житомирської області "Практичне застосування норм податкового законодавства України", презентація журналу "Податкова правда". В Озерненській гімназії Житомирського району відбудеться конкурс дитячої творчості "Податки очима дітей”, і завершиться робота зустріччю з керівництвом Бердичівської міської ради і знайомством з підприємством - переможцем рейтингу "Сумлінні платники податків 2010" (обласний рівень) – ВАТ "Бердичівський пивоварний завод".
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...