Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 13:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 мая 2012, 16:50

Сергій Оніщук: Життя Соні Каленик досі під загрозою!

Провладні фракції на останній сесії Житомирської міської ради провалили голосування щодо порятунку життя маленької землячки. Під час голосування звернення до Президента України фракції Партії Регіонів, комуністів та УДАР ігнорували життєво важливу ініціативу депутата від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Сергія Оніщука. Під час голосування провладні обранці дивились, хто у вікно, хто в стелю. Не проголосував за дане рішення і сам мер міста Житомира.
Сергій Оніщук: Життя Соні Каленик досі під загрозою!
Важливо, що в даному випадку мова не йшла про виділення коштів на лікування. Йшлося про надсилання відкритого листа Президенту із закликом допомогти врятувати маленьке життя Соні Каленик, якій всього 3 роки. Дитині поставлено діагноз - легенева гіпертензія нез’ясованої етіології, а на додачу ще й серцева недостатність третього ступеня. Хвороба неймовірно рідкісна та в Україні, на жаль, не лікується. Декілька років тому у подружжя Каленик помер синочок чотирьох років, від раку мозку, якому не вдалося допомогти. Депутат від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Сергій Оніщук у зверненні до обранців закликав проголосувати за позитивне вирішення питання: «Вкрай необхідно надати не тільки матеріальну, а й моральну допомогу шляхом відкритого листа до Президента України, щодо негайної необхідності матеріальної допомоги майбутньому, повноцінному та вдячному члену нашого суспільства».

На даний час дитина із батьком перебуває на обстеженні в одній з клінік Сполучених Штатів Америки. Кожен день обстеження коштує більше ніж 6000 доларів США.

Нагадаємо, неодноразові звернення родини до влади, провладних та приватних структур, їх очільників, які мають мільйоні статки, жодних результатів не принесли. Звертання сімї до адміністрації Президента України, Міністерства охорони здоров’я та інших, зводились до посилань один на одного.
«Я особисто, як Ваш колега, побратим та просто як чуйна людина прошу від себе особисто та від подружжя Каленик матеріальної допомоги. Я, не маючи великих доходів, але маючи чуйне серце та неймовірне бажання допомогти врятувати життя маленької Українки, Житомирянки, власним прикладом, стимулюючи заможних колег та тих, хто керує багатомільйонними організаціями, зобов’язуюсь перерахувати на лікування дитини 8000 гривень», - повідомив на засіданні сесії Сергій Оніщук.

Голосування ті хто «покращують життя вже сьогодні» провалили, але життя маленької житомирянки залишається досі під загрозою.
Не будь байдужим!

Всі банківські реквізити рахунків на які можна внести кошти Ви знайдете на сайті : www.kalenik.com
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...