Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 мая 2012, 11:12

Ярослав Долгих: Питання соціального захисту населення - вирішується на високому рівні

У рамках відзначення Дня Перемоги заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих, представники районної влади, голова благодійного фонду «Людяність» Юрій Журбенко відвідали ветеранів Червоноармійського району. Гості поспілкувалися з учасниками бойових дій та учасниками війни, розпитали про те, як доводиться жити у наш час.
Ярослав Долгих: Питання соціального захисту населення - вирішується на високому рівні
«Ми приїжджаємо в різні куточки області не стільки для того, щоб вручити подарунки чи проявити увагу, а щоб виконати наш святий обов’язок перед ветеранами – нашими дідусями та бабусями – вшанувати їхню пам’ять», – каже Долгих Ярослав.

Як повідомив заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Долгих, в Україні більше ніж у два рази збільшилася допомога учасникам бойових дій та учасникам війни.

«Загальна кількість в реалізації президентських ініціатив до 5 травня становить понад 24 мільйонів гривень. Після того, як ми разом із Пенсійним фондом провели процес осучаснення пенсій, загальна сума виплат по нашій області зросла на 44 мільйонів в місяць. Це означає, що в цьому році і надалі питання соціального захисту населення вирішується на високому рівні».

Щодо існуючих проблем ветеранів, від яких поки що не вдається позбавитися цілком, то для оперативного реагування і вирішення з ініціативи Президента держави Віктора Януковича буде введено інститут соціальних інспекторів.

«За кожною територією буде закріплений соціальний інспектор, який буде знати всі проблемні питання: дитяча безоглядність, молодь, сирітство, усиновлення, ветерани тощо, – пояснив Ярослав Долгих. – Крім того, в наших можливостях як обласної влади приїжджати до населених пунктів, дізнаватися про проблеми безпосередньо від людей, а не чекати поки до нас дійде їхнє звернення, та за можливості на місці ж вирішувати».
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...