Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 13:49
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 сентября 2012, 13:19

Геннадій Зубко: «Моя картка голосуватиме винятково в інтересах житомирян»

19 вересня, в прямому ефірі «Союз ТВ», лідер Об’єднаної опозиції на Житомирщині Геннадій Зубко розповів, що у Верховній Раді голосуватиме своєю карткою сам і нікому свою картку передавати не збирається. «Сьогодні громада має депутатську картку, яку вона віддає людині, яка повинна відстоювати її інтереси в парламенті. Я обіцяю, що я не випущу цю картку із рук, тому що це та довіра, яку надає мені громада», - сказав Геннадій Зубко.
Геннадій Зубко: «Моя картка голосуватиме винятково в інтересах житомирян»
Геннадій Зубко наголосив на тому, що його головний конкурент – це недовіра людей, оскільки житомирян вже багато разів зраджували. За словами Геннадія Зубка, йому вкрай важливо отримати довіру та підтримку житомирської громади.

«Людина, яка отримує довіру громади, має працювати на цю громаду. Я підписав присягу, що я не зраджу житомирян, я буду відстоювати інтереси громади та моя картка голосуватиме виключно в інтересах житомирян. Картка, яку ви мені дасте 28 жовтня, буде голосувати лише від фракції Об’єднаної опозиції», - зазначив Геннадій Зубко.

Лідер Об’єднаної опозиції Геннадій Зубко розповів про те, що сьогодні необхідно негайно приймати закон про відкликання депутатів. Він наголосив, що першим кроком Об’єднаної опозиції в новообраному парламенті буде ухвалення закону про особисту відповідальність та можливість відкликання громадою депутатів всіх рівнів і імпічмент президента, якщо вони не виконують свої обов’язки.

«Кожен чиновник чи депутат, починаючи від депутата сільської ради до президента, повинен відчувати відповідальність за країну і пам’ятати, що є механізм їх відкликання народом», - сказав Геннадій Зубко.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...